Webbutveckling

Webben den plats där dina kunder finns, finns du inte där så finns du helt enkelt inte. Vi jobbar med att bygga webbsidor som lyfter fram din verksamhet så den får en bra och proffsig bild av kunderna. Vi erbjuder tre paket,Webbsida Small business, CMS och Analtytics.


 

Webbsida – Small business

Du får en unik enkel webbsida. Sidorna kan i sin tur innehålla text, bilder etc. Det passar dig som inte behöver uppdatera webbsida så ofta och inte vill slänga ut allt för mycket pengar på din webbsida.

Pris: från 4995:- exkl, moms


 

Webbsida – CMS

Detta är paketet för dig som är i behov av en större webbplats och behöver uppdatera den ofta. Webbsidan byggs i Joomla/Wordpress/Drupal som är ett CMS-system.  Det ger dig möjligheter att kunna redigera din webbsida när du själv känner för det, utan att behöva HTML-kunskaper. Möjligheterna är stora då det finns tusentals moduler som går att integrera i CMS-systemet. Exempelvis kan du anpassa sidan så att bara inloggade personer kan se viss information, besökstatistik, webbshop etc, Utbildning för att sköta din Joomla/Drupal sida ingår.

Pris: från 8995:- exkl, moms 


 

Webbsida – Analytics

Hur använder dina besökare din hemsida? Vad klickar användarna på, hur länge stannar de på varje sida? I de här paketet ingår det en special hemsida för att kunna ha full koll på dina besökare i realtid med möjlighet att få ut rapporter om besökarna. Det går att köpa separat utan att beställa något av våra andra paket, men fås rabatterat vid köp av annat Webbsida från oss. Går även att koppla till App för iPhone och Android!

Pris: från 2995:- exkl, moms